Hovedretter

Forretter

Rejecocktail

Med brød og smør.

Krabbencocktail mit brot und butter.

Shrimp cocktail with bread and butter.

80,00 kr.​

Gravad laks

Med flutes og smør.

Gebeizter lachs mit flûtes und butter.

Marinated salmon with flutes.

80,00 kr.​

Indbagte rejer

Med salat, flutes og smør.

Gebackene krabben mit salat, flûtes und butter.

Shrimps in puff paste with salad, flutes and butter.

80,00 kr.​

Hovedretter, serveres efter kl. 16.00

Stegt rødspætte

Med kartofler og persillesovs

Gebratene Scholle mit Kartoffeln und Petersiliensause

Roasted zoo plaice with potatoes and parsley sauce

215,00 kr.​

Kulmule filet

I flødesovs med kartofler og grønne asparges.

Seehechtfilet in Sahnesauce mit Kartoffeln und grünem Spargel.

Hake fillet in cream sauce with potatoes and green asparagus.

195,00 kr.​

Grilltallerken

Med oksefilet, svinekotelet og kyllingebryst, grillet grønt, kryddersmør og pommes.

Grillteller mit Rindfleisch, Schweinefleisch und Hühnerbrust,

gerilltem Gemüse, Kräuterbutter und Pommes.

Grill plate with beef, pork and chicken breast, grilled vegetables, spice butter and chips.

-inklusiv bearnaise eller pebersovs

-inclusive bearnaise or pepper sauce

180,00 kr.​

Wienerschnitzel

Af skinke med brasede kartofler og ærter.

Wienerschnitzel von Schwein mit gebratenen Kartoffeln und Erbsen.

Wienerschnitzel of ham, with fried potatoes and peas.

185,00 kr.​

Muslinger i flødesovs

Med pommes, flûtes og hvidløgs mayonnaise

Muscheln in Sahnesauce mit pommes, flûtes und knoblauchmayonnaise

Mussel in cream sauce with pommes, flûtes and garlic mayonnaise

180,00 kr.​

Firmainfo

Fur Færgekro I/S

CVR:
​38392956

Se vores smiley

Kontakt os

Telefon:
​97 59 30 02

E-mail:

furkro@furkro.dk