Lette retter

Stjerneskud 1

Kogt og stegt rødspættefilet på franskbrød med

rejer, asparges og hjemmelavet dressing.

Gekochtes und gebratenes Schollenfilet auf Toastbrot mit

Krabben, Spargel und hausgemachtem Dressing.

Boiled and fried plaice on toast with shrimps, asparagus and homemade dressing.

110,00 kr.​

Stjerneskud 2

To stegte rødspættefileter på franskbrød med

rejer, asparges og hjemmelavet dressing.

To stegte rødspættefileter.

Mit zwie gebratenen Schollenfilets.

Two fried plaice

125,00 kr.​

Stjerneskud 3

Med kogt og to stegte rødspættefileter på franskbrød

med rejer, asparges og hjemmelavet dressing.

Mit gekochtem und zwei gebratenen Schollenfilets auf Toastbrot

mit Krabben, Spargel und hausgemachten Dressing.

Boiled and two fried plaice on toast with shrimps, asparagus and homemade dressing.

140,00 kr.​

FROKOSTPLATTE, PARISERBØF, MUSLINGER Serveres indtil kl. 16:00

Bis 16:00 uhr

Served until 16:00​

Muslinger

Muslinger i flødesovs med flûtes.

Muscheln in Sahnesauce mit Flûtes.

Mussel in cream sauce with flûtes.

130,00 kr.​

Frokost Platte

Platte med sild, lun fiskefilet, to slags

pålæg, to udvalgte oste, brød og smør.

Plattenteller mit Hering, zwei sorten aufschnitt,

zwei ausgewählte käsesorten, dazu brot und butter.

Plate with herring, warm dish, two kinds of cold meats,

two assorted cheeses, bread and butter.

145,00 kr.​

Pariserbøf

Ca. 220 gram oksekød serveres med rødbede, løg, peberrod og kapers.

Ca. 220 gramm rindfleisch mit roten beten, zwiebeln, meerrettich und kapern.

Parisersteak.

110,00 kr.​

Firmainfo

Fur Færgekro I/S

CVR:
​38392956

Se vores smiley

Kontakt os

Telefon:
​97 59 30 02

E-mail:

furkro@furkro.dk