Hvidvin

glas / 1/1 fl.​

Hans Baer

Grauburgunder Rheinhessen, Tyskland

Hans Baer Grauburgunder har en skinnende flot kulør med grønne refleksioner. Aromaen indeholder spændende noter af grønne æbler og pærer. Det er en blød, meget fyldig Pinot Gris med antydninger af kvæde, gule æbler og med nøddeagtig eftersmag.

50,00 / 220,00 kr.​

Kia Ora

Sauvignon Blanc, New Zealand

ia Ora er funklende klar i glasset med grønt skær. En herlig frisk duft med typiske noter af hyldeblomst og friske grønne druer. Smagen er fyldt med frugt. En fremragende ledsager til sommersalater, fiskeretter, eller som et glas på terrassen

260,00 kr.​

Hunter's Creek

Chardonnay, Australien

Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en aromatisk hvidvin med en lækker aroma af tropisk frugt. Vinen er ganske fyldig og kombinerer elegant den bløde fylde med et flot, frisk pift af citrus.

45,00 / 190,00 kr.​

Rosenhof Fritzen Riesling Trocken

Mosel, Tyskland

Rosenhof Riesling fra Liesertal vækker begejstring med sin fine frugtagtig form. I duften findes subtile aromaer af fersken og antydninger af modne æbler. Smagen er fyldig med en meget cremet og lang eftersmag. En ideel sommervin, frisk og pikant.

250,00 kr.​

Alkoholfri hvidvin

pr. glas. 45,00

Firmainfo

Fur Færgekro I/S

CVR:
​38392956

Se vores smiley

Kontakt os

Telefon:
​97 59 30 02

E-mail:

furkro@furkro.dk